Verzenden
Wij hanteren twee verzendmethodes om het pakketje zo snel mogelijk in jouw handen te krijgen. Dit zijn:  Levering via UPS en Ophalen in de Winkel. Wij streven ernaar om orders die voor 15:00 uur zijn besteld, dezelfde dag nog aan UPS af te geven. Dit geldt op doordeweekse werkdagen. Orders die in het weekend zijn geplaatst, worden op maandag verstuurd – Mits er geen vertraging wordt opgelopen. Wanneer de pakketten door UPS zijn behandelt, ontvang je een bericht met Track and Trace Code.

Bedenktijd/retour

Voldoet de bestelling niet aan jouw verwachtingen of wil je een besteld artikel(en) omruilen? Je kunt een artikel ruilen of retourneren binnen 14 dagen na ontvangst van het artikel. Het artikel dient onbeschadigd, ongebruikt, schoon en indien mogelijk in de originele verpakking aan ons retour te worden gestuurd. Je mag een artikel passen, maar je mag het artikel niet gebruiken en geen labels of prijskaartjes verwijderen als je het artikel wilt ruilen of retourneren. Voldoet een artikel niet aan bovenstaande eisen, dan zullen wij het artikel niet retour nemen.

De kosten voor het retour sturen van een artikel zijn voor jouw eigen rekening. Elke retourzending dient via met een track en trace code te worden verstuurd zodat je kunt nagaan waar jouw zending zich bevindt. Retourzendingen kunnen worden gestuurd naar:

Maddox Nextdoor
t.a.v. Retouren
Rembrandthof 5, 1181 ZL Amstelveen

Terug brengen naar de winkel
Je kunt een artikel ook retourneren in onze winkel, op afspraak. Stuur een e-mail naar orders@maddox-nextdoor.nl met jouw naam, ordernummer, IBAN nummer en wanneer je verwacht langs te komen óf een WhatsAppje naar 020 453 5059. Heb je meerdere artikelen besteld? Vermeld dan ook om welk(e) artikel(en) het gaat. Let op! Je ontvangt geen geld terug in de winkel als je jouw artikel daar afgeeft. Jouw geld wordt terug gestort op jouw IBAN nummer via onze Administratie. Dit duurt ongeveer 3-5 werkdagen.
Met vriendelijke groet,

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Product ruilen?

Wilt u uw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. U kunt hiervoor contact opnemen met orders@maddox-nextdoor.nl. Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product.”

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.

Close

Cart

Geen producten in je winkelmand.

Chat openen